a la carte

Voorgerechten

  • Stokbrood € 5,50

    Stokbrood met kruidenboter, boter en huisdip

  • Carpaccio € 11,50

    Carpaccio van ossenhaas, oude kaas en mosterddressing

  • Geitenkaas € 9,95

    Crunchy geitenkaas, walnoten-honingmosterd-appel

  • Eendenborstfilet € 10,00

    gember-vinaigrette-paprika en rode ui

  • Gerookte zalm € 10,00

    Cocktail met zalm en avocado- mierikswortel-limoen crême fraiche

  • Caesarsalade €10,00

    Romaine sla, huisgemaakte kipkroketjes, Bacon en Parmezaanse kaas

Soepen

  • Franse uiensoep € 6,50

    De originele Franse uiensoep

  • Spinaziesoep € 6,50

    Pijnboompitjes en mint crême fraiche

  • Thaise gambasoep € 7,50

    Thaise gambasoep met shiitake paddenstoelen

Warme voorgerechten

  • Gamba’s Piri Piri € 10,00

    Gamba’s Piri Piri gepelde gamba’s in pittige saus

  • Gegratineerde slakken € 9,50

    Met kruidenboter gegratineerde slakken

  • Coquilles "St. Jacques" € 14,50

    Geserveerd met een witte wijn-Serehsaus

  • "Croûte" € 11,50

    Bladerdeeg, blauwe kaas- salsa van peer

Hoofdgerechten

Vleesgerechten

  • Spareribs * € 19,50
  • Mixed grill * € 21,50

    Mixed grill: kippendij, varkenshaas, biefstuk en lamsvlees

  • Rib-eye steak * € 21,50
  • Black Angus steak* € 22,50
  • Tournedos * € 25,50
  • Varkenshaas € 21,50

    Varkenshaas omwikkeld met ontbijtspek en saus van gepofte knoflook

  • Eendenborstfilet € 22,50

    Eendenborstfilet met een saus van mango

  • Entrecote € 25,50

    Met "Beurre Café de Paris"originele kruidenboter uit Parijs

* Deze huisgemarineerde vleesgerechten worden op onze grill bereid

Sauzen

  • Pittige pepersaus € 1,70
  • Champignonsaus € 1,85
  • Gepofte knoflook-saus € 1,85
  • Roquefortsaus € 2,00
  • Rode portsaus € 1,85
  • Stroganoffsaus € 2,00

Hoofdgerechten

Visgerechten

  • Zalmfilet € 19,50

    met tagliatelle en kerriesaus

  • Gamba's € 19,50

    Met Aioli

  • Catch "of the day" * dagprijs

Bij alle hoofdgerechten serveren wij een gepofte aardappel
of frietjes, verse groenten of een frisse salade.
Voor onze vegetarische gasten bereiden onze koks graag een verrassend hoofdgerecht.

Nagerechten

Dessert

  • Appeltaartje € 7,00

    Warm appeltaartje uit eigen keuken met kaneel-ijs

  • Crème brûlée € 6,75

    Met sinaasappelijs

  • Soesjes € 6,50

    Gevuld met vanille-ijs en overgoten met warme chocoladesaus

  • Burnt Basque cheesecake € 7,00

    Ovengebakken cheesecake vanille met meloensorbetijs

  • Tiramisu € 7,50

    Van stroopwafel en likeur

  • Warme bananenbeignet € 6,50

    Walnotenijs en saus van caramel

  • Kaastrio € 11,50

    bestaande uit 3 mooie verrassende kaassoorten

  • Dessertwijn € 8,75

    Loupiac ( Bordeaux) fris zoet

  • Port Kopke - 10 jaar € 7,00

    Glas

Koffie

KOFFIE, ESPRESSO, ESPRESSO MACCHIATO,
KOFFIE VERKEERD, CAPPUCCINO, LATTE MACCHIATO
en diverse soorten THEE

  • Chocoladetruffels € 4,50

    Voor bij de koffie: huisgemaakte Chocoladetruffels

Luxe Koffie

  • Koffie speciaal € 7,00

    Irish, Italian, Spanish, French en Dom koffie

  • "Poorter" Koffie € 7,50